KEITTIÖOVIMAALAAMO.FI

Täältä löydät useimmat asiat jotka mietityttävät juuri sinua, joka harkitset keittiösi uuden ilmeen hankkimista!

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Kuinka paljon keittiön kaapin ovien maalaus maksaa?

Keittiön kaapin ovien maalauskustannukset voivat vaihdella huomattavasti riippuen seuraavista tekijöistä, kuten kaapin koosta, nykyisestä ovimateriaalista, valitusta pohjatyöstä sekä valituista palveluista

Yleensä keittiön kaapin ovien maalauskustannukset vaihtelevat noin 500-1500 € välillä. Kannattaa kuitenkin huomata, että tämä on vain arvio ja lopullinen hinta voi vaihdella huomattavasti paikallisista tekijöistä ja tarjottavista palveluista riippuen.

Jos haluat saada tarkan hinnan keittiön kaapin ovien maalaamisesta, on suositeltavaa kokeilla tarjouslaskurilla, eri palvelut valiten ja löytää itselle budjettiin sopiva maalaus ja palvelu.

Voiko kaikki keittiönovet maalata?

Useimmat keittiön kaapin ovet voidaan maalata, mutta se riippuu tietysti oven olemassa olevasta pintakäsittelystä. Lakattu-, maalattu-, levy- ja muovikalvo-ovi sopii mainiosti maalattavaksi, mutta esimerkiksi puuvahalla vahatut ja aiemmin telalla maalatut ovet eivät sovellu maalaukseen.

Mitä asiakkaan tulee ottaa huomioon ennen ovien maalausta?

Ennen keittiön kaapin ovien maalausta, asiakkaan tulee huomioida seuraavat asiat:

  1. Viimeistään ovien tuonnin yhteydessä asiakkaalla olisi hyvä olla värisävy valittuna, koska erisävyjä kannattaa vertailla siinä tilassa ja valaistuksessa johon ovet tulevat, mutta mikäli värisävystä ei ole varmuutta voimme yhdessä valita asiakkaan kanssa mieluisan värin.

  2. Vetimet pitää olla irrotettuina, mikäli itse toimittaa.

  3. Saranat kannatta irrottaa ovesta ei kaapin rungosta, koska jokainen sarana on säädetty ovikohtaisesti. Laatikoston etulevyt pitää olla irrotettuna, mikäli etulevyt on liimatut, silloin laatikot tuodaan kokonaisina.

  4. Varottava kolhimasta turhaan ovia kuljetuksen aikana.

  5. Sovi aina etukäteen tuontiajankohta, jotta voimme palvella sinua 100%.

  6. Ovet ovat tuonnin jälkeen noin viikon kuluessa noudettavissa.


Mitä värejä ovissa voidaan käyttää?

Keittiön kaapin oviin voidaan käyttää lähes mitä tahansa väriä puolihimmeänä, joka sopii asiakkaan makuelämyksiin ja keittiön yleiseen sisustukseen. Suosittuja värejä ovissa ovat esimerkiksi valkoinen, harmaa, beige, musta, ruskea, sininen ja vihreä.Värisäyjä valittaessa parhaiten käyvät tikkurilan ja teknoksen sisämaali värikartat.

Lopullinen värivalinta riippuu täysin asiakkaan mieltymyksistä ja keittiön yleisestä sisustuksesta. Tärkeintä on, että valittu väri on harmoninen keittiön yleisessä sisustuksessa ja että se täyttää asiakkaan toiveet ja tarpeet.

Mitä katalyyttimaali on?

Katalyyttimaali on maalityyppi, joka sisältää katalyyttiä, joka edistää maalin kuivumista. Katalyyttimaalit ovat yleisiä huonekaluteollisuudessa, keittiöoviteollisuudessa ja niiden avulla voidaan saavuttaa nopeampi ja tasaisempi kuivuminen verrattuna tavallisiin maaleihin.

Katalyyttimaalit ovat myös hyvin ympäristöystävällisiä, sillä ne sisältävät vähemmän liuottimia ja niiden kuivumisprosessi on tehokkaampi.

Katalyyttimaalit ovat myös hyvin monipuolisia, ja niitä voidaan käyttää useissa erilaisissa materiaaleissa, kuten esimerkiksi puun, metallin, muovin ja betonin maalaamisessa.

Onko katalyyttimaalattu pinta kulutusta kestävää?

Kyllä, katalyyttimaalatut pinnat ovat erittäin kestäviä ja niillä on hyvä kulutuskestävyys, mikä tekee niistä sopivia käytettäväksi keittiöovien maalaamisessa.

Katalyyttimaalit kuivuvat nopeasti ja ne sisältävät vähemmän liuottimia, mikä tekee niistä myös hyvin ympäristöystävällisiä. Tämä tekee niistä sopivia käytettäväksi keittiöissä, jossa pintojen tulee kestää kulutusta ja likavettä.

Kuinka pitkä takuu ovien maalauksella on?

Takuu maalin kiinnipysyvyydelle on 5 vuotta, takuu ei koske mekaanisesta kolhimisesta johtuvaa maalin irtoamista.

Voiko muovikalvot irrottaa itse?  

Ei voi, muovikalvot irrotamme aina itse erikois menetelmin, väärin irrotettuna oven levymateriaali vaurioituu.

Miten maalattava osat määritellään laskurissa?

Ylä/alaovet ovat aina kahdella saranalla, komeronovi on kolmella saranalla, vetolaatikoiden etulevyt/peitelevyt tarkoittaa yhden laatikon etulevyä tai esimerkiksi liesituulettimen päällä usein olevaa peitelevyä.

Hiotaanko ovet ennen maalausta?

Ovet hiotaan aina, ovien kunnosta riippumatta.